LAURA GALLARDO

 

“El ioga és molt més que una gimnàstica, el ioga et dona la força per viure plenament. Aporta llum en els moments en que la vida et posa a prova i ajuda a preparar un estat mental més fort. Totes les memòries que els anys enregistren en el cos i en la ment les transforma en un present més íntegre, més viu i conscient, esculpint sempre una versió millorada d’una mateixa, que creix cada dia, amb l’esforç i dedicació que demana la pràctica. Trobar el ioga i començar a practicar-lo és el regal més preciós que la vida m’ha fet mai”.

L’any 2010 s’inicia en la pràctica després d’una llarga estància a l’estranger, torna a Barcelona i fa de la pràctica el seu camí de vida. Al 2014 es trasllada als Hostalets de Pierola, lloc d’on provenen les seves arrels. Funda al 2016 l’espai de ioga, amb la vocació de donar a conèixer el ioga Iyengar® pels beneficis que aporta, i ensenyar a les persones a practicar-lo.

Després d’anys de trajectòria en diferents estils de ioga i havent fet diferents formacions de professors, pren la determinació d’enfocar-se en la corrent del ioga Iyengar®. Estil de ioga que des del primer moment la fa sentir íntegra i plena, pel seu rigor en l’estudi i aprofundiment en la pràctica. Des d’aleshores, hi estableix un compromís ferm i de cor per tot el que li aporta quan el practica, l’estudia i l’ensenya.

Des de l’any 2014 que estudia amb en Jordi Martí, professor reconegut i formador de professors dins de la corrent del ioga Iyengar®. Rep la titulació de professora l’any 2019 la qual la faculta per exercir l’ensenyament d’aquest mètode de pràctica. Al 2020 obté de l’Associació Espanyola de Ioga Iyengar https://aeyi.org/ca/ l’acreditació com a Centre de Ioga Iyengar® per el seu espai de pràctica d’Hostalets.

Actualment dirigeix el centre, hi ensenya i continua formant-se en la pràctica d’aquesta disciplina.